Atslābini plaukstu un paskaties uz pirkstiem. Par ko tie liecina?


Mēs visi esam ļoti atšķirīgi. Gadās, protams, arī ļoti cilvēki, bet pat Siāmas dvīņi katrs ir savādāks. Tomēr vienmēr ir arī kopējas iezīmes, kas daudz var pastāstīt par cilvēku: atliek tikai uzmanīgi ieskatīties. Šī informācija palīdzēs kaut ko jaunu uzzināt arī par sevi, paskatoties uz rokām. Atslābīni plaukstu un novērtē atstarpi starp rokas pirkstiem.

Lūk, ko pēc tā var secināt!

А. Ja atstarpe liela. Tu esi ļoti atklāts cilvēks, kas tomēr jebkurā situācijā saglabā savu nostāju. Tu necenties izdabāt citiem, nekad neslēp savas jūtas un reizēm esi pat pārāk tiešs. Tev ir daudz draugu, un tu viegli iepazīsties. Cilvēki saskata tevī gaismas avotu un lido uz to kā taureņi uz sveci. Lūdzu, mēģini viņus nesadedzināt!


В. Ja atstarpe ir neliela. Tu esi samērā atklāts cilvēks, bet tavā apziņā ir stūrīši, kuros arī pats nelabprāt iemaldies. Tevī pirmāmkārtām runā veselais saprāts, kā pietrūkst tik daudziem citiem. Tu esi savaldīgs, bet spēj arī atslābināties. Tu vispār esi harmoniska personība un zini, kad runāt, bet kad labāk paklusēt. Pie tevis vienmēr vēršas pēc padoma, bet vēl tev ir lieliska humora izjūta!

С. Ja atstarpes praktiski nav. Tu esi noslēgts cilvēks. Kas ir tavs, tas tavs: no privātās telpas līdz privātajām lietām. Dzīves pieredze un iedzimtais viedums tev neļauj uzticēties citiem cilvēkiem – viņiem jāizpelnās saskarsme ar tevi. Tomēr tu esi pieklājīgs un izturies ar cieņu. Pļāpāšana tev nepadodas, toties tu proti gan klausīties, gan sadzirdēt.

Pievienot komentāru